Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Kempen Recreatie Verkoop

Investeren in een vakantiewoning

Bekijk ons aanbod

Waar moet u op letten?

Interesse in een recreatiewoning, waar moet u op letten?

Het investeren in een recreatiewoning wordt de laatste jaren steeds interessanter. Nederland wordt als vakantieland steeds populairder en rendementen lopen op. Wij begrijpen dat er bij een investering veel komt kijken, daarom bieden we professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Als u wilt investeren in een luxe en duurzame recreatiewoning, bent u bij Kempen Recreatie aan het juiste adres!

    Volledige begeleiding
    Jarenlange ervaring
    Vrijblijvend advies
 

Investeringsmogelijkheden

Bij het kopen van een recreatiewoning zijn er veelal verschillende investeringsmogelijkheden. Bij Kempen Recreatie bieden we recreatiewoningen aan voor volledige verhuur, volledig eigen gebruik en een combinatie van beide.

Meer informatie

Bijkomende kosten en verzekeringen

De investering in een vakantiehuis gaat vaak gepaard met bijkomende kosten en verzekeringen waar u van te voren niet altijd van op de hoogte bent. Bij Kempen Recreatie bieden we u volledige transparantie en begeleiding gedurende het proces.

Maak een afspraak

Huur- of eigen grond

Per woning kan de ondergrond van het perceel verschillen tussen huurgrond of eigen grond. Bij eigen grond heeft u als voordeel dat u eigenaar bent van de volledige kavel, u blijft altijd eigenaar van de woning en de grond. Als u een vakantiewoning koopt op huurgrond bent u op korte termijn goedkoper uit, maar betaald u jaarlijks kosten aan de huur van de grond.

Bekijk de brochure

Fiscale aspecten

Natuurlijk spelen fiscale aspecten ook een rol tijdens de aankoop van een vakantiehuis. Zo is BTW soms volledig of deels terug te vorderen. Deze fiscale aspecten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De verkoopadviseurs van Kempen Recreatie begeleiden u hierin volledig.

Maak kennis met onze verkoopadviseur

Locatie

Natuurlijk is de locatie één van de belangrijkste factoren voor het kopen van een recreatiewoning. Kempen Recreatie heeft diverse woningen te bieden op twee unieke vakantieparken.

Vakantiepark Molenvelden

Vakantiepark Latour