Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop

Over Kempen Recreatie

Over ons 

Kempen Recreatie is een familiebedrijf. Wij bieden aanbod op twee hoogwaardige, familiaire vakantieparken midden op de Kempen in Brabant. De professionele verhuurorganisatie zorgt voor een hoge bezettingsgraad. U kunt kiezen voor volledige verhuur of verhuur in combinatie met gedeeltelijk eigen gebruik. Tijdens weekenden en vakanties kunt u genieten van uw vakantiewoning.

Onze missie

Bij Kempen Recreatie doen we wat we doen om een bijdrage te leveren aan het creëren van waardevolle herinneringenHierin staat het familiegevoel centraal, zowel intern als extern. Dit komt naar voren in alles wat we doen; in onze diensten en communicatie, op onze mooie vakantieparken en binnen de verhuur-, verkoop- en overige processen.

De sfeer binnen de organisatie is informeel en we werken dagelijks aan het verzorgen van fijne verblijven, waarbij eigenaren en gasten zich thuis voelen op onze parken; bij de receptie, de horeca en in de vakantiewoningen. Ons doel is hen, samen met hun familie en/of vrienden, optimaal te laten genieten van hun waardevolle tijd samen. We gaan daarbij kwaliteits- en servicegericht te werk, rekening houdend met mens, milieu en natuur. Dit alles doen we met veel passie en enthousiasme; dag in en dag uit.

Locaties in Nederland

Midden in de bosrijke omgeving van Veldhoven en Oirschot liggen de prachtige parken Vakantiepark Molenvelden en Vakantiepark Latour, de vakantiebestemmingen voor een heerlijke vakantie voor jong en oud.

 

Vakantiepark Latour 

Vakantiepark Molenvelden 

De organisatie

Het hoofdkantoor van Kempen Recreatie is gevestigd in Veldhoven, op vakantiepark Molenvelden. Kempen Recreatie is een projectontwikkelaar en daardoor betrokken bij elk onderdeel van het traject. Van de aankoop van een geheel nieuw bestaand vakantiepark tot het in de markt zetten van een compleet hoogwaardig vakantiepark inclusief infrastructuur, vakantiehuizen en faciliteiten.

De vakantiehuizen worden vervolgens aangeboden in de verkoop voor zowel eigen gebruik, als de verhuur. Het gehele verhuurproces wordt bij Kempen Recreatie verzorgd door de professionele verhuurorganisatie. Van het optimaliseren van de bezetting met behulp van marketingcampagnes, tot een professionele Customer Service en Support afdeling. De eigenaren afdeling is daarbij speciaal opgericht voor alle huiseigenaren. De medewerkers van deze afdeling zijn het eerste, vaste aanspreekpunt bij vragen, onduidelijkheden en overige zaken.

Duurzaam ondernemen

Bij Kempen Recreatie zetten we ons elke dag in om de perfecte balans te vinden tussen mens, natuur en milieu. Zowel op onze vakantieparken, als vanuit het hoofdkantoor. Zo zijn onze vakantieparken erop gericht om de natuur zo min mogelijk tot last te zijn. We werken daarbij continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf. 

Werken bij Kempen Recreatie

Op zoek naar een uitdagende stageplek of een full-/parttime baan in de recreatiebranche? Kom bij ons werken! Naast een fijne werkomgeving, profiteer je van leuke extra’s zoals een gratis weekend of midweek weg per kalenderjaar! En zeg nou eerlijk, wie kan er zeggen dat hij/zij zelfs op het werk het échte vakantiegevoel hebben?

 Bekijk het overzicht van onze vacatures op Werken bij Kempen Recreatie