Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Bungalow kopen

Bungalow kopen in Nederland

  • Moderne en luxe vakantiewoningen
  • Midden in de Brabantse Kempen
  • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur

Hoogwaardige bungalows te koop in Nederland 

Investeren in een bungalow op een vakantiepark in Nederland met een interessant rendement of om zelf van te genieten? Bij Kempen Recreatie kunt u een hoogwaardige bungalow kopen op twee verschillende vakantieparken in Nederland, allemaal geschikt voor zowel eigen gebruik als de verhuur. Indien u een vakantie bungalow koopt bij Kempen Recreatie kunt u er op ieder gewenst moment even lekker tussenuit. Helemaal tot rust komen en de sleur van het dagelijkse leven achter u laten. Op vakantie wanneer u wilt en heerlijk genieten van de prachtige Nederlandse natuur! 

Bekijk het aanbod ⤵

Uw eigen comfortabele bungalow in Brabant

Een eigen bungalow in de prachtige natuur van Brabant, hoe fijn klinkt dat? Wij hebben verschillende typen bungalows te koop, van Bosrandvilla's en Ecovilla's tot Watervilla's. De bungalows variëren van comfortabel tot zeer luxe en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Alle bungalows zijn voorzien van allerlei gemakken zoals een complete keuken, sfeervolle woonkamer, moderne badkamer en slaapkamers met fijne bedden. En kiest u voor een extra luxe versie? Dan beschikt u over privé wellness. Een mooie vakantiewoning op uw eigen kavel, direct aan het water of midden in de bossen. Wat heeft uw voorkeur?

Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u een bungalow koopt bij Kempen Recreatie dan kunt u zowel privé gebruikmaken van de woning als de woning (gedeeltelijk) laten verhuren. U kunt de woning X weken per jaar beschikbaar stellen voor verhuur. De verhuur van uw woning wordt volledig verzorgd door onze professionele vehuurorganisatie. Een zorgeloze investering dus! De recreatiemarkt is één van de snelst groeiende markten in Nederland. Tegelijkertijd ontvangt u negatieve rente op uw spaargeld. Dit maakt het een goed moment om te investeren in een bungalow op een van vakantieparken van Kempen Recreatie. 

Ontdek onze vakantieparken ⤵