Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop

Professionele verhuurorganisatie

Zorgeloos genieten van uw investering

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Kempen Recreatie heeft u de keuze om uw vakantiewoning te gebruiken voor uw eigen vakantieplezier of om deze (gedeeltelijk) te verhuren. Kiest u ervoor om uw woning (gedeeltelijk) te verhuren, dan wordt dit geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. We gaan daarbij direct voor u aan de slag om een zo hoog mogelijke bezetting/rendement voor u te realiseren. Het volledige verhuurtraject nemen we voor u uit handen: van de boeking tot en met de schoonmaak.
 

De verhuurorganisatie van Kempen Recreatie

Kempen Recreatie heeft een eigen verhuurorganisatie met jarenlange ervaring in het verhuren van vakantiewoningen op diverse locaties in Nederland. Onze verhuurorganisatie bestaat, onder andere, uit klantenservicemedewerkers, yield en revenue experts, een marketingteam, een eigenaren afdeling en uiteraard schoonmaak-, receptie- en terreinmedewerkers. Al deze afdelingen vormen het succes van de verhuurorganisatie van Kempen Recreatie en hebben samen één doel: het behalen van het beste rendement voor u als eigenaar en het verzorgen van een fantastische vakantie met waardevolle herinneringen voor onze gasten.

 

Ontdek de voordelen van onze professionele verhuurorganisatie ⤵

1. Direct gekoppeld met vele touroperators

We werken samen met diverse gerenomeerde touroperators. Dat biedt als voordeel dat u met uw vakantiewoning dus niet afhankelijk bent van één organisatie voor de verhuur. Door zichtbaar én boekbaar te zijn via diverse kanalen profiteert u van een betere bezettingsgraad. Ook heeft u geen last van sterke prijsschommelingen door acties van een overkoepelende organisatie. Alle touroperators zijn real-time gekoppeld met de parken van Kempen Recreatie. Zo zijn ze altijd voorzien van de meest actuele informatie zoals prijzen, foto's en omschrijvingen. Zie hier een aantal van onze samenwerkingen:

✔️ Belvilla
✔️ BungalowNET
✔️ Voordeeluitjes
✔️ BungalowsNL
✔️ Parkvakanties

✔️ BungalowSpecials
✔️ Heerlijkehuisjes
✔️ Bestcamp
✔️ Hometogo
✔️ Bungalowparkoverzicht

Naast deze samenwerkingen hebben wij ook partnerships met bijvoorbeeld Rituals, BookingExperts en Dimo Styles en Living. Dit houdt in dat deze bedrijven producten en diensten leveren aan Kempen Recreatie. Daarbij bevelen zij Kempen Recreatie aan als dé vakantiebestemming in eigen land en zetten we regelmatig gezamenlijke acties op met deze partijen. Deze samenwerkingen zijn dus niet alleen interessant voor onze gasten maar ook voor u als eigenaar.

2. Compleet verzorgde online marketing

Zichtbaar zijn op de platformen van touroperators is fijn, maar een boeking via onze eigen website levert u het meeste rendement op! Daarom is goede online marketing gericht op onze eigen verhuurwebsite van Kempen Recreatie onmisbaar. Het online marketingbureau Booking Boosters zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk boekingen via onze eigen website binnenkomen. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in online marketing speciaal voor de recreatiebranche. Door hun unieke performance based werkwijze kunnen zij ook regelmatig nét een stapje extra zetten waardoor uw vakantiewoning meer geboekt wordt via onze eigen verhuurwebsite. 

ZOEK machine

Website & Zoekmachine

Een gebruiksvriendelijke website en SEO werkzaamheden voor een zo hoog mogelijke positie in Google.

Google ads

Google Ads

Altijd zichtbaar bovenin Google met advertenties op gerichte zoektermen en de parknaam.

Camera

Social Media Ads

Met themacampagnes en goed beeldmateriaal altijd zichtbaar op Facebook en Instagram.

Handshake

Affiliate Marketing

Zichtbaar zijn bij interessante partijen die de parken van Kempen Recreatie promoten.

3. Altijd controle over uw luxe vakantiewoning

Als eigenaar van een luxe vakantiewoning op een van de parken van Kempen Recreatie, krijgt u een persoonlijk account waarmee u ieder moment van de dag kunt inloggen in het systeem van Booking Experts. Alle communicatie met de verhuurorganisatie loopt gecentraliseerd via één platform. Zo heeft u ook altijd inzicht in reserveringen, facturen en beoordelingen. Ook kunt u zelf aangeven via dit platform wanneer u eventueel in uw vakantiewoning wilt verblijven. Op deze manier bieden we volledige transparantie over de verhuur van uw vakantiewoning én kunt u precies zien hoe alles verloopt.

 

4. Onderhoud verzorgd en geautomatiseerde afrekeningen

We vinden het belangrijk dat de verhuur van uw luxe vakantiewoning u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom nemen wij u alles uit handen zodat u zorgeloos geniet van uw investering. Verhuren hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Zo verzorgt Kempen Recreatie onder andere het onderhoud en technisch beheer van uw vakantiewoning. Zo kunnen huurders zonder zorgen vakantie vieren. En u ontvangt ten slotte altijd op tijd uw opbrengsten middels geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Verhuren bij Kempen Recreatie is dus goed geregeld dankzij onze professionele verhuurorganisatie.

 

Meer informatie over onze verhuurorganisatie

Wilt u meer weten over onze verhuurorganisatie? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs, zij vertellen u graag meer!