Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Vakantiehuis kopen en verhuren

Vakantiehuis kopen en verhuren

 • Natuurrijke omgeving in de Brabantse Kempen
 • Verhuur volledig verzorgd
 • Interessant alternatief voor banksparen

Vakantiewoning kopen voor verhuur

Bij Kempen Recreatie is het mogelijk om te investeren in ruime vakantievilla's aan het bos of het water in de omgeving Noord-Brabant. Doordat vakanties in eigen land de afgelopen jaren steeds populairder worden, wordt een investering in een recreatiewoning extra aantrekkelijk. Wanneer u een recreatiewoning koopt voor de verhuur wordt dit volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en ontvangt u een aantrekkelijk rendement. De luxe en duurzame vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. 

Bekijk het aanbod

Uw vakantiewoning kopen en verhuren bij Kempen Recreatie

Door de jarenlange ervaring van Kempen Recreatie zijn wij dé specialist in de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Het proces van verkoop is zo transparant mogelijk waarbij u door onze verkoopadviseurs stap voor stap wordt geadviseerd. Wanneer de woning klaar is voor gebruik snappen wij dat u deze zo snel mogelijk in wilt zetten voor de verhuur. Direct vanaf het begin zal onze professionele verhuurorganisatie het beheer en onderhoud voor u oppakken. Aan de hand van ons reserveringssysteem heeft u ten alle tijde real-time inzicht in de bezetting en administratie van uw vakantiewoning.

De aanschaf van uw recreatiewoning

  Afspraak op locatie
  Opmaken koopcontract
  De bouw
  Vooroplevering en oplevering
  Klaar voor de verhuur!

Familiaire vakantieparken in Noord-Brabant

Kempen Recreatie biedt woningen aan op twee verschillende parken midden in de Brabantse Kempen. Vakantiepark Molenvelden, gelegen in de natuur en bossen van Veldhoven, is een luxe vakantiepark. De ruime opzet van het vakantiepark zorgt voor veel ruimte voor privacy, rust en ontspanning. Vakantiepark Latour is ook gelegen in een natuurrijke omgeving, maar dan in Oirschot. Beide parken zijn voorzien van moderne, luxe bungalows en een groot aanbod faciliteiten, zoals een verwarmd buitenzwembad, multicourt, midgetgolf, speeltuinen en nog veel meer! In de omgeving vindt u charmante dorpjes als Reusel, Hapert, Eersel en Bergeijk. Hier zijn talloze gezellige terrasjes en restaurants.