Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Kempen Recreatie Verkoop

Investeren in een vakantiewoning

Bekijk ons aanbod

Hoe werkt het?

 • Keuze uit breed aanbod
 • Professionele begeleiding
 • Interessant rendement

Investeren in een vakantiewoning, hoe gaat het in zijn werk?

Het kopen van een vakantiewoning kan een aantrekkelijk rendement opleveren. Daarnaast is het een duurzame investering, want al onze vakantiehuizen zijn duurzaam gebouwd. Bij Kempen Recreatie heeft u keuze uit drie verschillende investeringsmogelijkheden. Een woning kopen voor eigen gebruik, voor volledige verhuur of een combinatie tussen beiden.

De professionele verhuurorganisatie van Kempen Recreatie zorgt ervoor dat u uw vakantiewoning zonder zorgen verhuurt. Daarnaast zorgen wij voor een hogere bezettingsgraad én verzorgen wij de schoonmaak en het onderhoud aan uw droomwoning.

Onze investeringsmogelijkheden

Begeleiding van A tot Z

Als u interesse heeft om een vakantiewoning te kopen, nodigen we u graag uit voor een persoonlijke afspraak waarin onze verkoopadviseur u graag voorziet van alle informatie en de nodige uitleg. Ook adviseren wij over de verschillende investeringsmogelijkheden bij Kempen Recreatie en kunnen we naar wens een vakantiewoning bezichtigen op een park naar interesse. Wanneer er concrete interesse is blijven wij u voorzien van professioneel advies en zorgen we voor een nette totstandkoming van het koopcontract. De begeleiding stopt niet na de oplevering van uw droomwoning. Onze professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat er een constante en hoge bezettingsgraad gerealiseerd wordt waardoor uw investering goed rendeert!

 
  Verschillende types

  Benieuwd naar de verschillende type woningen waar Kempen Recreatie over beschikt?

  Bekijk nu de brochure

  Vrijblijvend advies

  Heeft u interesse in een woning? Bezoek vrijblijvend onze verkoopadviseur en bezichtig een woning naar wens.

  Maak een afspraak

  We staan u graag te woord

  We staan u ten alle tijden graag te woord om uw vragen te beantwoorden of u te helpen in uw zoektocht.

  Neem contact met ons op