Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop

Wilt u uw camping verkopen?

Camping te koop Nederland

Denkt u erover na om uw camping te verkopen? Ter uitbreiding van het aanbod komen wij graag in contact met camping- en vakantiepark eigenaren om een eventuele camping overname bespreekbaar te maken. Ons familiebedrijf staat bekend om de unieke locaties, luxe vakantiewoningen en kwalitatief hoogwaardige vakantieparken. Deze succesvolle formule breiden wij graag uit in Nederland.

Op zoek naar unieke locaties in Nederland

De vakantieparken van Kempen Recreatie liggen midden in een bosrijk gebied in de Brabantse Kempen. Van hier bent u binnen twintig minuutjes met de auto in Eindhoven, de lichtstad van het zuiden van Nederland. Wellicht past de locatie van uw camping of vakantiepark in dit rijtje. Om aan te blijven sluiten bij de huidige wensen en behoeften van de markt, wordt er continu gewerkt aan het doorontwikkelen van bestaande- en nieuwe vakantieparken.

Swipe voor meer foto's ➡️

Overweegt u uw camping te verkopen?

Kempen Recreatie groeit ieder jaar weer, het ontwikkelen van een volgend vakantiepark op een unieke locatie in Nederland is daarbij één van de belangrijkste onderdelen. Staat uw camping te koop? Of overweegt u deze te koop te zetten? Kempen Recreatie komt graag met u in contact om een gesprek te plannen. Laat gerust uw gegevens achter via onderstaand formulier.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.