Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Recreatiewoning kopen op eigen grond

Recreatiewoning kopen op eigen grond

  • Ook eigenaar van de grond
  • Recreatiewoningen in de Brabantse Kempen
  • Alternatief voor banksparen

Eigenaar van de woning én van de grond

Bij Kempen Recreatie bent u bij de aankoop van een recreatiewoning eigenaar van zowel de woning als de grond. Een van de voordelen die dit met zich mee brengt als eigenaar van de grond is dat u altijd zelf mag beslissen wat er met uw kavel gebeurt. U komt hierdoor niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarbij heeft u de keuze om de woning zelf te gebruiken, te gaan verhuren of een combinatie van beide mogelijkheden. Bij Kempen Recreatie heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een woning op Vakantiepark Molenvelden of Vakantiepark Latour. 

Voordelen als woning- en grondeigenaar

Als eigenaar van de woning en de grond heeft u verschillende voordelen. Een van die voordelen is dat u zelf mag beslissen wat er met de kavel gebeurt. U zit dus niet vast aan bijvoorbeeld huurcontracten. Daarnaast is investeren in een recreatiewoning een groeiende vorm van investeren als alternatief voor banksparen. Ook wanneer u de woning zelf wilt gebruiken zijn er veel voordelen. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte en geniet van de Brabantse natuur en de vele faciliteiten die onze parken te bieden hebben. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Investeren bij Kempen Recreatie

Kempen Recreatie biedt u de mogelijkheid om een recreatiewoning aan te schaffen op een unieke locatie in de Brabantse Kempen. Als eigenaar van de grond kan u zelf beslissen wat u ermee wilt doen. Wanneer u ervoor kiest om de woning te gaan verhuren neemt onze verhuurorganisatie u graag het werk uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud, beheer en de marketing. Daarnaast heeft u dankzij het online reserveringssysteem de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in de bezetting en de opbrengsten. Op het park en omgeving zijn voldoende faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er speeltuinen en speelvelden, maar ook een zwembad en een fietscrossban. 

De voordelen bij Kempen Recreatie:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Moderne vakantiewoning met eigen grond
  • Eigen verhuurorganisatie
  • Een unieke locatie in de Brabantse Kempen
  • Groot aanbod van park faciliteiten
  • Real-time inzicht

Ontdek de parken van Kempen Recreatie: