Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Voor eigen gebuik

Vakantiewoning voor eigen gebruik

 • Vakantiewoningen op twee vakantieparken in Brabant
 • Moderne woningen, optioneel met wellness
 • Geniet van de rijke natuur en rust

Een eigen vakantiewoning in de Brabantse Kempen

Wanneer u altijd al hebt gedroomd van een eigen vakantiewoning in Brabant dan is een vakantiewoning bij Kempen Recreatie de uitkomst. Vakantie vieren wanneer ú dat wilt en wanneer ú dat uitkomt, klinkt heerlijk toch? Bij Kempen Recreatie heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan moderne en luxe bungalows voor 2 tot maximaal 6 personen. De vakantiewoningen bevinden zich in een natuurrijke en rustige omgeving. Een ideale locatie om heerlijk te ontspannen en uit te checken van de hectiek van het dagelijks leven. 

De voordelen van een eigen vakantiewoning

Bij Kempen Recreatie bepaalt u zelf hoe u uw vakantiewoning wilt gebruiken; voor verhuur, voor eigen gebruik of een combinatie van beide. Kiest u voor eigen gebruik? Dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Ten eerste kunt u op vakantie wanneer u dat wilt, zonder dat u afhankelijk bent van de beschikbaarheid. Daarnaast bevindt uw vakantiewoning zich midden in de natuur op een rustige en prachtige locatie in de Brabantse Kempen. Tevens kunt u uw bungalow helemaal inrichten naar wens, zo maakt u er écht uw eigen tweede huis van. Tot slot bevindt uw woning zich op een vakantiepark, waardoor u als eigenaar onbeperkt gebruik kunt maken van de faciliteiten op het park, zoals horecagelegenheden, een zwembad en sportvelden. 

De voordelen opgesomd ⤵

  Een eigen woning in een natuurrijke omgeving
  Op vakantie gaan wanneer u dat zelf wilt
  Richt uw vakantiewoning in naar eigen wens
  Gebruikmaken van faciliteiten op het park

Bekijk het aanbod ⤵

Over Kempen Recreatie

Kempen Recreatie beschikt over twee hoogwaardige, familiaire vakantieparken; Vakantiepark Latour in Oirschot en Vakantiepark Molenvelden in Veldhoven. Beide parken beschikken over een ruim aanbod aan moderne, luxe bungalows. De vakantieparken bevinden zich midden in de Brabantse Kempen die bekend staat om haar prachtige natuur, bijzondere verhalen en heerlijke streekproducten. U vindt er diverse charmante dorpjes met gezellige terrasjes en restaurants. Kempen Recreatie kiest voor een betrokken aanpak waardoor we ons ontwikkeld hebben tot een betrouwbare partner op het gebied van ontwikkeling en beheer van vakantieparken. We doen er alles aan om een bijdrage te leveren aan het creëren van waardevolle herinneringen.