Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Investeren

Investeringsmogelijkheden

Investeren in een vakantiewoning bij Kempen Recreatie 

Bij Kempen Recreatie investeert u in luxe en duurzame vakantiewoningen. Kempen Recreatie slaat een nieuwe weg in, waarin duurzaamheid en topkwaliteit voorop staan. Als u een vakantiehuis koopt bij Kempen Recreatie dan kunt u kiezen of u deze geheel wilt laten verhuren door onze verhuurorganisatie of gedeeltelijk zelf in de woning wilt verblijven. Het voordeel van investeren in een vakantiehuis dat verhuurd wordt, is dat u een aantrekkelijk rendement ontvangt. Daarnaast wordt u compleet ontzorgd door onze verhuurorganisatie. Dit betekent dat een vakantiehuis kopen bij Kempen Recreatie een onbezorgde investering is!

Ruime vakantievilla’s aan het bos of het water


Het voordeel van een vakantiehuis kopen met eigen grond is dat u eigenaar bent van de volledige kavel. U kunt er dus mee doen wat u wilt, omdat het hele vakantiehuis en de grond waar het op staat van u is. Wanneer u een vakantiewoning met eigen grond koopt betaalt u een hogere prijs, omdat u de hele kavel koopt. Daartegenover staat dat u geen extra kosten aan huur of erfpacht van de grond heeft, iets dat u op lange termijn geld kan schelen.


Waarom duurzaam investeren in een vakantiewoning?


Duurzaam investeren in een vakantiewoning op een populaire locatie in Nederland biedt u gegarandeerd een aantrekkelijk netto rendement uit de verhuur van uw woning. Een vakantie in eigen land is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen, wat een investering op dit moment extra aantrekkelijk maakt. Ook de ligging van de beide parken in het bourgondische Brabantse land, maakt het voor u extra aantrekkelijk om juist nu een vakantiehuis te kopen én te verhuren.

Voordelen van investeren in een vakantiewoning

De spaarrentes zijn momenteel erg laag bij de banken, veel mensen zijn daarom opzoek naar een alternatief. Investeren in een luxe vakantiewoning is niet alleen aantrekkelijk door het interessante rendement, maar het is een waardevaste investering waarbij u op de huidige markt zelfs ook nog profiteert van een waardestijging. Daarnaast kunt u ook de BTW terugvorderen wanneer u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur. Onze adviseurs helpen u graag bij fiscale vragen zoals de terugvordering en bijvoorbeeld de overdrachts- en inkomensbelasting. 

Wat de precieze voordelen zijn, hangt af van de reden van de aankoop van een vakantiewoning. Een vakantiewoning voor eigen gebruik geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om op elk gewenst moment te kunnen genieten van een vakantie in eigen land. Kiest u ervoor om de vakantiewoning volledig te verhuren, dan heeft dit weer diverse financiële voordelen. Bij een combinatie van beide (meest gekozen), waarbij de vakantiewoning gedeeltelijk wordt verhuurd, profiteert u van een combinatie van de voordelen. 

 

 
  Geen omkijken naar het verhuurproces

  De (gedeeltelijke) verhuur wordt volledig uit handen genomen; van het boekingsproces tot de schoonmaak en alles daar tussenin.

  Interessant alternatief voor banksparen

  Nu sparen bij banken weinig tot niets oplevert en u, in sommige gevallen, zelfs moet betalen om te kunnen sparen, kan het interessant zijn om te kijken naar alternatieven. De aankoop van een vakantiewoning voor verhuur kan een interessant alternatief zijn. 

  U bent eigenaar van de grond

  De vakantiewoning staat uiteraard op het terrein van het vakantiepark, maar op het moment dat u de vakantiewoning koopt wordt u ook eigenaar van de grond waar uw woning op staat. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat, mocht het vakantiepark bijvoorbeeld verkocht worden, u altijd eigenaar blijft van zowel de woning als de grond.

 
 

Waterbungalow op Vakantiepark Molenvelden

In een 4- of 6-persoons Waterbungalow op Vakantiepark Molenvelden in de Brabantse Kempen voelt iedereen zich thuis. De vakantiewoning waarin u kunt investeren is voorzien van alle gemakken en comfort, hij ligt heerlijk aan het water en beschikt over een eigen parkeerplaats. Het is een watervilla vol comfortabele luxe op een fantastisch recreatiepark met vele aantrekkelijke faciliteiten.
Bekijk het park

Investeren in een waterwoning op vakantiepark Latour

U kunt ook duurzaam investeren in een comfortabele waterwoning in vakantiepark Latour, een vertrouwde toeristische trekpleister voor jong en oud. Latour is een prachtig rustiek gelegen vakantiepark met aantrekkelijke, veelzijdige mogelijkheden in de nabijheid. Dit maakt een investering in een Waterwoning tot een zekere investering met een optimaal rendement.
Bekijk het park

Waarom kiezen voor investeren bij Kempen Recreatie?

Als u een duurzame investering in een vakantiewoning doet bij Kempen Recreatie, kunt u altijd rekenen op:

 

Handshake

Een betrokken en betrouwbare aanpak

Omgeving

Een sfeervolle en exclusieve uitstraling van het park

Woningen

Ontzorging van u als investeerder en eigenaar van een vakantiewoning

USer

Een nauwe persoonlijke relatie met elke klant

 

Contact met Kempen Recreatie

Wilt u meer weten over duurzaam investeren in een Waterbungalow op Vakantiepark Molenvelden of een Waterwoning op Vakantiepark Latour? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)85 060 03 79 en via de e-mail op verkoop@kempenrecreatie.nl.