Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Voordelen eigen vakantiewoning

De voordelen van een eigen vakantiewoning

  • Een eigen vakantiewoning in de Brabantse Kempen
  • Genieten van vakantie wanneer u dat wilt
  • Midden in een bosrijke omgeving

De voordelen van het bezitten van een eigen vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning, dat doet u natuurlijk niet zomaar. Waarschijnlijk weegt u van tevoren de voor- en nadelen tegen elkaar af. Wat de voordelen zijn, hangt ook af van de reden van aankoop. Wanneer u kiest voor eigen gebruik, dan kunt u op elk moment genieten van een vakantie in eigen land. Kiest u voor volledige verhuur? Dan heeft dit verschillende financiële voordelen. Om het makkelijker voor u te maken hebben wij een aantal voordelen op een rijtje gezet. 

Swipe voor meer foto's ➔

✦ Genieten van een vakantie wanneer u dat wilt

Één van de fijnste voordelen is misschien wel dat u helemaal zelf bepaalt wanneer u wilt genieten van een vakantie in eigen land. Of dit nu in het voorjaar, najaar, in de winter of in de zomervakantie is; u bepaalt! Klinkt heerlijk, toch? 

✦ Uw eigen tweede huis

Een ander voordeel van een eigen vakantiewoning is dat u deze helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Op deze manier wordt het helemaal uw eigen plekje. Een perfecte plek om even lekker tot rust te komen wanneer u daar zin in hebt, in een andere omgeving dan uw andere huis. 

✦ Ontvang een aantrekkelijk rendement

Koopt u een vakantiewoning bij Kempen Recreatie, dan kunt u ervoor kiezen om deze (gedeeltelijk) te verhuren. U profiteert dan van de verhuuropbrengsten. Deze verhuuropbrengsten zijn natuurlijk afhankelijk van de bezetting van uw vakantiewoning. 

Swipe voor meer foto's ➔

✦ Geen omkijken naar het verhuurproces

Een voordeel aan het bezitten van een eigen vakantiewoning bij Kempen Recreatie is dat u volledig wordt ontzorgd bij het proces van verhuren. Wij beschikken over een eigen verhuurorganisatie waardoor u nergens naar hoeft om te kijken. 

✦ Fiscale voordelen

Ook brengt het kopen van een vakantiewoning een aantal fiscale voordelen met zich mee. Een voorbeeld is dat u de 21% omzetbelasting onder bepaalde voorwaarden kunt terugvorderen van de Belastingdienst. 

✦ Onbeperkt gebruik van parkfaciliteiten

Een groot voordeel van het hebben van een vakantiewoning op een vakantiepark, is dat u onbeperkt gebruik kunt maken van de faciliteiten op het park. Op de vakantieparken van Kempen Recreatie vindt u onder andere een buitenzwembad, speeltuinen, een restaurant en een receptie. 

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning bij Kempen Recreatie en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar verkoop@kempenrecreatie.nl of bel naar +31 (0)40 205 23 84