Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Recreatiewoning voor eigen gebruik en verhuur

Recreatiewoning voor eigen gebruik en verhuur

  • Twee vakantieparken in Brabant
  • Aan het bos of het water
  • Moderne en luxe vakantiewoningen

Kopen voor eigen gebruik en verhuur

Bij Kempen Recreatie is het mogelijk om een recreatiewoning te kopen, waarbij u zelf kan kiezen of u de woning zelf gaat gebruiken, gaat verhuren of een combinatie van beide. De in Brabant gelegen vakantiewoningen hebben de comfort en luxe wat u van een vakantiewoning kan verwachten. Hierbij komt ook kijken dat u optioneel kan kiezen voor extra wellness faciliteiten bij het huis. De duurzame vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en wanneer u kiest voor verhuur wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie! Daarbij werken wij door onze samenwerking met touroperators met een hoge bezettingsgraad. 

Bekijk het aanbod

De voordelen van een woning voor verhuur en eigen gebruik

Kiest u voor een combinatie van beide opties, dan zitten er meerdere opties aan. U kunt de woning zelf blijven gebruiken wanneer u wilt, waardoor u er een tweede woning bij heeft waar u zich terug kan trekken. In de periodes dat u er zelf niet zit, wordt de woning beschikbaar gesteld voor verhuur. Voor die momenten ontvangt u een aantrekkelijk rendement, waarbij u volledig ontzorgd wordt door onze professionele verhuurorganisatie. Deze partij zorgt voor het onderhoud en beheer terwijl u op elk moment online real-time inzicht heeft in de bezetting en de administratie. Samenvattend heeft u een tweede woning, met daarbij een interessant alternatief voor banksparen. 

Waarom Kempen Recreatie:

  • Eigen verhuurorganisatie
  • De marketing wordt voor u verzorgd
  • Op een unieke locatie in de Brabantse Kempen
  • Real-time inzichten
  • Alternatief voor banksparen
  • Maak gebruik van de park faciliteiten

De Brabantse Kempen; verrassend mooi

Beide parken van Kempen Recreatie liggen in de Brabantse Kempen. De (Brabantse) Kempen liggen in Noord-Brabant op de grens van België en staan bekend om hun zandbodem. Voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers zijn er veel mooie routes die door de natuur lopen. Daaromheen wachten karakteristieke dorpen als Reusel, Eersel en Bergeijk. Als u wat verder kijkt ligt op 30 minuten rijden de bruisende stad Eindhoven. Ook als u of uw gasten het wat dichterbij huis willen houden is er op beide parken een groot aanbod aan faciliteiten. Zo zijn er speeltuinen, een zwembad, restaurant, animatie, sporthallen en speelvelden. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op en rondom onze parken! 

Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden?