Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Kempen Recreatie Verkoop
Vakantiewoning kopen in Brabant

Vakantiehuis kopen in Brabant

  • Ruim aanbod aan luxe vakantiewoningen
  • Zorgeloos investeren
  • Unieke omgeving in de Brabantse Kempen

Een nieuw avontuur: een vakantiewoning kopen in Brabant

De Brabantse Kempen is dé bestemming voor een investering in uw droom vakantiewoning. Een vakantiewoning in Brabant kopen is de sleutel tot jarenlang ontspannen en genieten in deze veelzijdige regio. De 4- tot 6-persoons vakantiewoningen zijn gelegen op uw eigen kavel, direct aan het water en midden in de bossen. Bij Kempen Recreatie kunt u zelf genieten van uw eigen vakantiewoning en tegelijkertijd een aantrekkelijk netto rendement behalen. Door de talrijke mogelijkheden in deze omgeving is er voor iedereen wat te beleven, wat dit een populaire vakantiebestemming maakt.

Impressie van onze vakantiewoningen in Brabant

Investeer in plezier bij Kempen Recreatie

Bij Kempen Recreatie investeert u niet alleen in moderne en luxe vakantiewoningen, maar ook in onze expertise en persoonlijke begeleiding. Wij begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces tot aan het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning na aanschaf. Onze verhuurorganisatie neemt u namelijk het werk uit handen zodat u kunt genieten van een zorgeloze investering. Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, wordt de (online) marketing voor u verzorgt en zorgt onze samenwerking met diverse touroperators voor een optimale bezettingsgraad. U houdt zelf altijd het overzicht door de real-time inzichten in ons reserveringssysteem. 

De voordelen bij Kempen Recreatie:

  • Jarenlange ervaring en expertise
  • Begeleiding tijdens het gehele aankoopproces
  • Unieke locatie in de Brabantse Kempen
  • Bezetting en administratie real-time inzichtelijk
  • Beheer en onderhoud wordt voor u verzorgt

Ontdek de schoonheid van Brabant

Er is bijna geen provincie die zo veelzijdig is als Brabant. In deze regio heeft u natuur overal om u heen, kunt u heerlijk bourgondisch eten en vindt u op fietsafstand historische dorpjes, zoals Valkenswaard, Bergeijk en Eersel. Voor de echte waaghalzen kan een betoverend bezoek aan de Efteling ook niet ontbreken. Voor de wandel-, fiets- of natuurliefhebbers is de Brabantse Kempen net zo betoverend. U zult nooit genoeg krijgen van dit veelzijdige natuurgebied van 25.000 hectare groot met een rijke geschiedenis. Maar ook op beide vakantieparken is genoeg te doen dankzij het ruime aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een zwembad, multicourt, midgetgolfbaan, speeltuin, restaurant en animatie. 

Ontdek onze vakantieparken: